Četvrtak, 25 travnja, 2024

Brnabić: Mediji iz BiH su direktno ugrozili sigurnost Danila Vučića

Preporučeno

Jutros se ponovo ovim povodom oglasila i premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona je objasnila da je “Danilo Vučić, nažalost, štićeno lice”, što mora da bude “kao sin predsjednika”.

Obilježavanju neustavnog Dana RS u Istočnom Sarajevu prisustvovao je i Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je naveo Vučić, njegov sin Danilo je privatno putovao u BiH, jer “voli i poštuje Republiku Srpsku”. Medije koji su problematizirali posjetu njegovog sina optužio je da “najstrašnijim lažima vode hajku” protiv članova njegove porodice.

Upravo se čita:  Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Jutros se ponovo ovim povodom oglasila i premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona je objasnila da je “Danilo Vučić, nažalost, štićeno lice”, što mora da bude “kao sin predsjednika”. On mora biti štićen kazala je Brnabić, zahvaljujući i “tajkunskim medijima koji su mu toliko puta crtali metu na čelu i povezivali ga sa jednim, ili drugim klanom”.

Upravo se čita:  Prodavala garderobu preko interneta: Sudi joj se zbog utaje poreza

– Mediji iz BiH bez zaštite ličnih/osjetljivih podataka objavljuju (1) ko je u pratnji Danila; 2) čime su naoružani; (3) br. pasoša, br.mob.tel;. (marke vozila, regiustracije); (5) kada će preći koji granični prelaz – napisala je Brnabić na Twitteru.

– I sve to dok je Danilo Vučić još uvijek u BiH! Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, (a dobili od koga?), Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima. Pa ko želi – nek izvoli. Kako je ovako nešto uopšte moguće – upitala je Brnabić i označila Ured visokog predstavnika u BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Aktuelni saziv Vlade FBiH proslavlja prvi rođendan: Nikšić i Isak s osmijehom rezali tortu

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine danas obilježava godinu dana rada aktuelnog saziva. Tim povodom je održana i sjednica Vlade,...

Još vijesti za vas