Subota, 16 listopada, 2021

Broj poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Podgorice stigao do 18

Nemojte propustiti

Broj stradalih putnika rumunskog autobusa koji je sletio s mosta u kanjonu Morače na putu izmedju Kolašina i Podgorice u Crnoj Gori povećan je tokom noći na 18.

Foto: Agencije
Foto: Agencije

U teškoj nesreći je povrijeđeno još 28 osoba iz autobusa, kao i jedan dječak koji je bio očevidac udesa.

Tokom večeri je u Kliničkom centru Crne Gore operisano 28 osoba, a saopšteno je da je šest lica teško povrijeđeno, životno ugroženo i smešteno na odeljenju intenzivne nege.

VEZANO: Teška saobraćajna nesreća kod Podgorice: Autobus sletio s mosta, više osoba poginulo

Do nesreće je došlo u nedjelju oko 17 sati . Autobus je izašao iz tunela u blizini manastira Morača i probio bankinu na početku mosta Ždrijelo sa lijeve strane, survao se i zaustavio u provaliji na oko 30 do 40 metra od puta.

U autobusu je bilo 46 putnika, a potvrđeno je da su svi stradali i povrijeđeni rumunski državljani. Putnici su mahom bili stariji ljudi.
Tačan uzrok nesreće još nije poznat, ali crnogorske “Vijesti” prenose da je autobus vozio “malo brže”.

“Trebalo je da u Crnoj Gori ostanemo pet dana. Sve se odigralo brzo, vozač je u trenutku nesreće vozio malo brže, kad je autobus proklizao”, rekla je “Vijestima” putnica Karmen Dorobec iz Bukurešta, koja je smještena na ortopediji, u Kliničkom centru Crne Gore.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo