Utorak, 22 lipnja, 2021

Brutalno ubistvo u Nišu: Pozvali mladića (22) da izađe iz kafića pa ga izboli na smrt!

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Vuk S. (22) iz Niša, ubijen je večeras oko 20 sati na niškom Bulevaru Nemanjića, a policija traga za Milošem S. (20) i Dimitrijem S. (20), koji su osumnjičeni za ovaj zločin!

Kako saznajemo, Vuk S. je sa prijateljicom sjedio u kafiću u parku Sveti Sava, kada su ga dvojica spomenutih mladića pozvala da izađe da bi navodno razgovarali, poslije čega su ga na ulici napali i izboli.

– Pošto se nije vraćao duže vreme, Vukova prijateljica je pošla da ga potraži i zatekla ga na trotoaru u lokvi krvi. Ona je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć, koja je mladića prevezla u Urgentni centar – kaže izvor za Kurir.

Međutim, kako saznajemo u niškoj bolnici, ljekari nisu mogli ništa da učine, jer je mladić već bio mrtav kada je stigao u Urgentni centar.

– Imao je više ubodnih rana po vratu, grudnom košu, trbuhu i slabini, koje su bile smrtonosne – rečeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.Motivi ovog brutalnog ubistva se utvrđuju, a kako nezvanično saznajemo, nastradali mladić i njegove ubice su od ranije bile u svađi, navodno oko djevojke.

(Bh-index, Kurir-info.rs)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo