Utorak, 28 rujna, 2021

Bugarska donirala Bosni i Hercegovini 50 000 cjepiva

Nemojte propustiti

Veleposlanstvo Bugarske u BiH priopćilo je da je ovo još jedan dokaz postojećih prijateljskih odnosa između dvije zemlje.

Vlada Republike Bugarske, uz doprinos Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva zdravlja Republike Bugarske, donirala je Bosni i Hercegovini 50.000 doza cjepiva AstraZeneka kao znak solidarnosti s naporima BiH na sprječavanju širenja COVID-19.

Veleposlanstvo Bugarske u BiH priopćilo je da je ovo još jedan dokaz postojećih prijateljskih odnosa između dvije zemlje.

„Bugarska čvrsto nastavlja podržavati europski i euroatlantski put Bosne i Hercegovine, ostajući angažirana za intenziviranje političkog dijaloga, trgovine, ekonomske, kulturne, turističke i vojne suradnje te stvaranju još jedne prilike za upoznavanje dva naroda, historijski povezana stoljećima“, navedeno je prilikom primopredaje donacije Ministarsvu civilnih poslova BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo