Nedjelja, 2 listopada, 2022

Buran dan u Sarajevu: Izbodena 18-godišnja djevojka i 16-godišnji mladić

Nemojte propustiti

Dvije osobe zadobile su teže tjelesne povrede u incidentu koji se iza 14 sati dogodio u ulici Mehe Porobića do broja 58 u naselju Azići u Sarajevu

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Povike povrijeđenih čuo je vatrogasac koji živi u blizini. Pružio im je prvu pomoć te pozvao policiju i Hitnu medicinsku pomoć. Povrijeđeni su prebačeni na KUM kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

“Osamnaestogodišnja N.R. zadobila je dvije ubodne rane u predjelu lijeve i desne potkoljenice i trenutno se nalazi u operacionoj sali gdje će je zbrinuti vaskularni hirurzi. Šesnaestogodišnji S.K. zadobio je ubod u predjelu lijeve strane skrotuma, te ima krvni podljev što zahtjeva hiruršku intervenciju”, rekla je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Policijski službenici Četvrte policijske uprave MUP-a KS ubrzo nakon ovog incidenta uhapsili su E.G. (1994.) koji se sumnjiči za nanošenje tjelesnih poveda oštrim predmetom, potvrđeno nam je u MUP-u KS.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo