Subota, 2 prosinca, 2023

Buran dan u Sarajevu: Izbodena 18-godišnja djevojka i 16-godišnji mladić

Preporučeno

Dvije osobe zadobile su teže tjelesne povrede u incidentu koji se iza 14 sati dogodio u ulici Mehe Porobića do broja 58 u naselju Azići u Sarajevu

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Povike povrijeđenih čuo je vatrogasac koji živi u blizini. Pružio im je prvu pomoć te pozvao policiju i Hitnu medicinsku pomoć. Povrijeđeni su prebačeni na KUM kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Upravo se čita:  Detalji tragedije koja je potresla BiH: Poznat identitet poginulog vozača kamiona, inspekcija na terenu

“Osamnaestogodišnja N.R. zadobila je dvije ubodne rane u predjelu lijeve i desne potkoljenice i trenutno se nalazi u operacionoj sali gdje će je zbrinuti vaskularni hirurzi. Šesnaestogodišnji S.K. zadobio je ubod u predjelu lijeve strane skrotuma, te ima krvni podljev što zahtjeva hiruršku intervenciju”, rekla je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Policijski službenici Četvrte policijske uprave MUP-a KS ubrzo nakon ovog incidenta uhapsili su E.G. (1994.) koji se sumnjiči za nanošenje tjelesnih poveda oštrim predmetom, potvrđeno nam je u MUP-u KS.

Upravo se čita:  Radnik poginuo prilikom dizanja tereta na osmi sprat, uhapšen poslodavac

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Hrvatski ‘Scout’ nastavlja sa zapljenom: Iz kasarne Oružanih snaga u Tuzli izuzeto 26 topova o 3,3 miliona metaka!

Hrvatska firma Scout izuzela je u četvrtak iz kasarne Oružanih snaga BiH u Kozlovcu kod Tuzle 26 topova ZIS...

Možda vas zanima i ovo