Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Burna noć u Mostaru: Letjele boce, čaše, palile se baklje, djelovala policija, privedena jedna osoba

Nemojte propustiti

Protekle večeri mnogi su se pitali zbog čega je povećana brojnost policije na Starom Veležovom igralištu.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Potparol MUP-a HNK Srećko Bošnjak rekao je za Bljesak.info kako je Policijska uprava Mostar zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira od strane veće grupe uglavnom mlađih osoba na spomenutoj lokaciji.

Stoga se okupio i veći broj policijskih službenika, te su grupu koja je palila baklje, bacala boce, čaše i slično uspjeli ‘smiriti’, a sve se događalo na križanju ulica Kralja Tomislava, Kralja Petra Krešimira IV i Biskupa Čule, odnosno kod zgrade ‘Spajalica’. Nakon toga policija je ”upala” u neke kafiće gdje je došlo do narušavanja javnog reda i mira, te je slobode lišila jednu osobu inicijala I.K., piše Bljesak

Policija je na istoj lokaciji zaprimila prijetnje smrću po prijavitelja i njegovu obitelj, te se poduzimaju istražne radnje kako bi se svi izgrednici pronašli i sankcionirali. Nakon ovog incidenta koji se dogodio oko 19:30 sati pojačan je bio nadzor gradskih ulica od strane policije, te su osobe koje su policijskim službenicima bile sumnjive i legitimirane.

Tragom informacija da je na Starom Veležovom došlo i do korištenja vatrenog oružja pitali smo Bošnjaka da li može išta više reći o tome, međutim kazao je kako u službenoj zabilješci taj događaj o korištenju vatrenog oružja i pucnjave iz istog nije evidentiran.

(Bljesak.info)

Interesantno za vas

Izdvajamo

100 KM za nezaposlene: Vlada FBiH će sutra donijeti odluku o isplati novca za jednokratnu pomoć

Za jednokratnu novčanu pomoć nezaposlenima potrebno je 27 miliona KM. Vlada Federacije BiH će na sutrašnjoj sjednici, kako saznaje Faktor...

Možda vas zanima i ovo