Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Burna subotu u Sarajevu: Dvije žene potukle se u Gradskoj tržnici, opljačkane četiri trgovine…

Preporučeno

Prva policijska uprava je jučer, 5.1.2013. godine uhapsila B.A. (1992) i K.E. (1981) zbog krađe

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Također, isti dan, Treća policijska uprava je uhapsila dvije malodobne osobe K. M. (1996) i P. I. (1995) zbog teške krađe u pokušaju.

Nakon kriminalističke obrade, sve osobve su poštene na slobodu.

UHAPŠEN ZBOG POSJEDOVANJA DROGA

Isti dan, Treća policijska uprava je uhapsila S. A. (1978) zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, te ge predalo u prostorije Odsjeka za zadržavanje osoba lišenih slobode.

Upravo se čita:  “Imala je tragove povređivanja na vratu”: Oglasilo se Tužilaštvo u slučaju ubistva žene u Tuzli, bit će urađena obdukcija

TUČA U GRADSKOJ TRŽNICI

Jučer je u Gradskoj tržnici u Centru D.A. fizički napala J.D. i nanjela joj teške tjelesne povrede konstatovane na KUM-u KCU, nakon čega je puštena na kučno liječenje.

U MUP KS PRIJAVLJENE ČETIRI PLJAČKE

Jučer oko 16.50 sati u prodavnici „Konzum“ ulica Marka Marulića 13, desila se oružana pljačka nad radnicom B. F. i otuđena je određena suma novca.

Upravo se čita:  Uhapsila ga policija: Poznato ko je ubio Nusreta Destanovića i njegovo tijelo bacio u bunar?

Druga pljačka se dogodila oko 18.25 u prodavnici Planet obuća u ulici Bulevar Meše Selimovića, kada je od radnice M. A. oduđena određenea suma novca.

Jučer oko 19.00 dvije nepoznate osobe su od radnice S. A. u marketu „TD“ uz prijetnju nožem otužili određenu sumu novca.

Četvrta pljačka se sedila oko 20.15 u prodavnici „Mercator“ u ulici Patriotske lige, kada je od radnice D. A. također otuđena određena suma novca.

Upravo se čita:  Harisu Haračiću 35 godina zatvora zbog okrutnog ubistva bračnog para Džuzdanović

O ovim događajima je obavješten kantonalni tužilac, a policija radi na rasvjetljavanju pljački.

UKRADEN GOLF VI

Istog dana, nepoznata osoba je oko 19.15 u ulici Behdžeta Mutevelića otuđila auto (Golf VI) od osobe B. I. Policija radi na rasvjetljavanju događaja.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas