Subota, 22 siječnja, 2022

Burne reakcije iz Srbije nakon gostovanja Zorana Kesića na HRT-u

Nemojte propustiti

Kesićevo gostovanje izazvalo je interes gledatelja i prije emitiranja same emisije.

Prethodne sedmice gost emisije “Nedjeljom u 2” na HRT-u bio je jedan od najpoznatijih srbijanskih novinara i autor TV emisije “24 minuta” Zoran Kesić.

Njegovo gostovanje kod voditelja Aleksandra Stankovića sa zanimanjem se pratilo i izvan granica Hrvatske, a prenijeli su ga i brojni srbijanski mediji koji su Kesića zbog gostovanja na HRT-u “dočekali na nož”.

“Samom činjenicom da gostujem tu ja sam izdajnik jer koji bi pravi Srbin, patriot, gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 ikada”, kazao je Kesić u emisiji nakon koje su uslijedile reakcije nekih srbijanskih portala, a neke od njih objavljene su i na službenoj Facebook stranici emisije, piše Večernji.

“Malo reakcija iz susjedstva”, navodi se u opisu screenshota jednog novinskog članka posvećenog Kesiću pod naslovom: “Pogledajte što priča beskičmenjak Kesić: Pređemo iz Srbije u Hrvatsku kad ono nema snijega, samo sunce, blagdan i glazba.”

Uz to članak je opremljen i opaskom: Koliko bijedan moraš biti da se ovako poniziš?

Kesića su optužili i za ulizivanje Hrvatima.

“U emisiji HTV-a ‘Nedjeljom u 2’ Đilasov voditelj i zabavljač Zoran Kesić izjavio je da su se “u Srbiji događale gadosti”, ali je imao i veliku epizodu ulizivanja Hrvatskoj”, navodi se u podnaslovu članka.

Inače, Kesićevo gostovanje izazvalo je interes gledatelja i prije emitiranja same emisije.

“Nekada relevantna emisija, a sad zovemo ovakve goste. Zoran Kesić”, najavio ga je Stanković i izazvao gomilu reakcija gledatelja emisije “Nedjeljom u 2”.

Ispod najave skupilo se 200-tinjak komentara, a sam Stanković otkrio je i što mu je stiglo u inbox nakon što je najavio gosta koji mu stiže ove nedjelje. “Prijatelji nikad ne spavaju”, napisao je uz screenshot poruke koja mu je pristigla od jedne gledateljice.

Više s weba

Izdvajamo

Slučaj u BiH: Radnice Konzuma se smrzavale, nisu mogle ući na posao od parkiranog auta na ulazu u prodavnicu

S obzirom na udaljenost vozila od ulaznih vrata, barem se vozač ne treba brinuti o kvaliteti senzora na vozilu. Nesvakidašnja...

Možda vas zanima i ovo