Subota, 21 svibnja, 2022

Ćamil Duraković dobio užasnu poruku nakon “okršaja” s Vukanovićem: “Živio Ratko Mladić i šteta što su tebe omašili”

Nemojte propustiti

Poruka je stigla nakon njegovog gostovanja na Face TV-u, kada se verbalno sukobio s narodnim zastupnikom u Skupštini RS Nebojšom Vukanovićem.

Zastupnik u Skupštini opštine Srebrenica i bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković, ponovo je dobio prijeteće poruke. Duraković je poruku podijelio na Twitteru uz opis “Dobro jutro, komšije”.

Poruka je stigla nakon njegovog gostovanja na Face TV-u, kada se verbalno sukobio s narodnim zastupnikom u Skupštini RS Nebojšom Vukanovićem.

Njih dvojica su, između ostalog, razgovarali o politici, namjerama lider SNSD-a Milorada Dodika te slučaju koji se desio na posljednjoj sjednici Narodne skupštine RS-a kada je zastupnica Begija Smajić verbalno napadnuta te uskraćena za repliku, odnosno ponovno obraćanje po pitanju vojske RS-a i zločina koje je počinila u periodu agresije na BiH.

– Kaži mi šta je vaše opoziciono djelovanje naspram države BiH osim da srušite Dodika i zauzmete njegovo mjesto?, upitao je Duraković Vukanovića i dodao: “Vi imate problem sa provođenjem njegovog plana, ali nemate problem sa njegovim ciljem!” na šta je Vukanović odgovorio “Dodik ima problem jer želi vječno da vlada! Nikada nisam doveo u pitanje funkcionisanje BiH na dejtonskim principima!”

Kada je Vukanović reagovao i rekao da Duraković “ne može reći da su svi zločinci u vojsci RS-a”, bivši načelnik Srebrenice mu je odgovorio:

– Da je jedan od pripadnika moje vojske osuđen za genocid ja bih se te vojske odrekao! Je li oslobođen Perišić (Momčilo)? Jeste i poštujem! Poštujte i vi to što je oslobođen Naser Orić! Nemojte ga zvati zločincem! – kazao je Duraković.

A nakon gostovanja uslijedila je poruka sa sljedećim sadržajem:

– Zbog sinoćnjeg pljuvanja po Srbima u emisiji, mogu samo da ti kažem ‘živio Ratko Mladić’ i šteta što su tebe omašili.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

“Hoće da nas kupi opet”: Šta kažu Banjalučani na to da će od Dodika dobiti po 100 KM

“Hoće da nas kupi opet, ništa drugo. Što ne bih prihvatio te pare, koja budala bi da baci 100...

Možda vas zanima i ovo