Subota, 15 svibnja, 2021

Ceca postaje baka: “Ovo je veoma lijepa vijest za moju porodicu”

Nemojte propustiti

– Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti – kazala je pjevačica

Veljko Ražnatović očekuje bebu sa vjerenicom Bogdanom Rodić koja je u drugom mjesecu trudnoće, a Ceca je bila preplavljena emocijama kada joj je sin saopštio lijepu vijest.

– Presrećna sam, ovo je veoma lijepa vijest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u nevjerici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije miješale. Ne umijem da opišem ovaj osjećaj, još uvijek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti – rekla je Ceca ovim povodom za Blic.

Ceca je oduvijek podržavala izbore svoje djece, pa je tako svojevremeno govorila da se nikada neće miješati u odabir svoga sina Veljka i kćerke Anastasije.

– Ne miješam se, kao što se ni moji roditelji nisu miješali u moje izbore. Možda su željeli, ali nikada to otvoreno nisu pokazivali, već su poštovali moje želje. I ja sam se postavila na isti način – rekla je Ceca svojevremeno.

Ona je svojevremeno istakla da je Bogdana atraktivna i lijepa djevojka, ali da su na njoj najljepši “njena duša i njeno vaspitanje”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo