Petak, 30 srpnja, 2021

Čekali rezultate testova na koronavirus, pa pobjegli iz bolnice

Nemojte propustiti

Ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče potvrdio je da su to dvoje u petak uveče bez dozovle napustili karantinski dio Infektivnog odjeljenja i da su otišli kući

Muškarac iz Vinice i njegova partnerka iz Hrvatske pobjegli su iz izolacionog dijela bolnice u Štipu u Sjevernoj Makedoniji, dok su čekali rezutate testova na koronavirus, javila je agencija MIA.

Ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče potvrdio je da su to dvoje u petak uveče bez dozovle napustili karantinski dio Infektivnog odjeljenja i da su otišli kući kod Viničanca.

Viničanac i njegova partnerka, hrvatska državljanka, prijavili su da sumnjaju da imaju koronavirus nakon povratka iz posjete Italiji, a iz izolacionog dijela Infektivne klinike su pobjegli tako što su razbili prozor na bolničkoj sobi.

“Pobjegli su, ali su otišli kući. Prepali se. Nisu vraćeni u infektivno odjelenje bolnice, već su ostavljeni kući u izolaciji. To su mi saopštili iz MUP”, rekao je Filiipče.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo