Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

Cenić otkrila ime djevojke sa snimka iz mostarskog kluba: Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži provocira Sarajevo

Nemojte propustiti

Profesorica Svetlana Cenić osudila je ovakvo ponašanje, pogotovo jer se nalazimo u situaciji da je svaki dan borba za desetine života. Zatražila je i javno izvinjenje djevojke zbog bahatosti, a ukoliko to ne uradi kazala je da će otkriti njen identitet.

Nakon snimka sa derneka u Mostaru na kojem su prekršene sve mjere, a djevojka iz Sarajeva šalje poruku premijeru Edinu Forti i poručuje “vidimo se u Sarajevu” uslijedile su oštre reakcije i osude javnosti.

Njen postupak kritikovala je i ekonomska analitičarka Svetlana Cenić, koja se zbog svojih stavova sukobila i sa Denisom Stojnićem koji je stao u zaštitu djevojke.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Profesorica Cenić osudila je ovakvo ponašanje, pogotovo jer se nalazimo u situaciji da je svaki dan borba za desetine života. Zatražila je i javno izvinjenje djevojke zbog bahatosti, a ukoliko to ne uradi kazala je da će otkriti njen identitet.

-Gospođici iz onog mostarskog kluba da poručim: ili će se javno izviniti ili joj ide objava imena na svom mrežama i tužba. Neka bira, kazala je Cenić, a nakon što se djevojka nije oglasila, uslijedio je novi tweet u kojem otkriva njene inicijale a potom i ime.

-Pozdravljam posebno mostarski klub i gospođicu sa inicijalima M.A. Uskoro sledi i puno ime, najavila je, a onda se ponovo oglasila.

– Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži pošalje provokativnu poruku Sarajevu. Vrijedi li to plaćenog pića, ne znam. Pri tome, nikakve mjere zaštite u vrijeme pandemije, ništa razmak. Strahovit poraz cijelog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život – poručila je Svetlana Cenić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo