Subota, 4 prosinca, 2021

Centrotrans nagradio najbolje vozače i automehaničare

Nemojte propustiti

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Centrotrans Eurolines tradicionalno obilježava 15. januar, Dan vozača i automehaničara, svečanim programom i dodjelom nagrada najuspješnijim vozačima i automehaničarima.

Udruženje vozača i automehaničara kompanije Centrotrans Eurolines i ove godine nagradilo je osam vozača i automehaničara koji su svojim radom i odnosom prema radu i putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u toj kompaniji.

“Centrotrans Eurolines više od 65. godina prevozi putnike u BiH i širom Evrope. Sve ove godine vozači i automehaničari svojim radom gradili su ime i ugled svoje firme. Jedni na druge su prenosili znanje i ljubav prema tom izuzetno teškom poslu. Zbog svega toga Centrotrans Eurolines je danas lider u cestovnom saobraćaju u Bosni i Hercegovini i prepoznatljivo ime”, saopćeno je iz te kompanije.

Centrotrans Eurolines je svim vozačima i automehaničarima čestitao 15. januar, Dan vozača i automehaničara, uz želju da pređu još hiljade sigurnih kilometara, kao i dosad.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo