Subota, 4 veljače, 2023

Centrotransov Djed Mraz podijelio paketiće i posjetio Dom Bjelave

Nemojte propustiti

Centrotransov Djed Mraz je danas, 29.12.2022., mališanima Sarajeva dijelio novogodišnje paketiće kružeći u svom okićenom autobusu kroz grad pod parolom: „Centru spazi, novogodišnji paketić zgrabi!“.

Djed Mraz je krenuo sa polazne stanice na Dobrinji i nastavio dijeliti paketiće na usputnim stanicama duž trase autobuske linije Dobrinja-Vijećnica. Podjela je vršena u periodu od 10-12h, a paketiće su mogli dobiti mališani koji su se zatekli na stajalištu u trenutku dolaska Djeda.

Kretanje Djeda Mraza i njegovih vilenjaka mališani i njihovi roditelji su mogli pratiti putem zvanične facebook stanice Centrotransa.

Centrotransov Djed Mraz i kompanija Centrotrans su ovim humanim gestom bar na trenutak izmamili osmijehe na lica mališana i slučajnih prolaznika što se može i vidjeti na fotografijama koje su nastale u trenutku podjele paketića.

Nakon veselog kruga po Sarajevu Centrotransov Djed Mraz je posjetio i štićenike KJU Dom
za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave, te im tom prilikom uručio novogodišnje paketiće i donaciju kompanije Centrotrans. Mališani su oduševljeno pjevali i veselili se sa Djeda Mrazom i njegovim pomoćnicima, a njihovi osmijesi su energija koja je napunila naša srca – poručili su iz kompanije Centrotrans.

Interesantno za vas

Izdvajamo

FIPA kojom upravlja Milica Marković potpuno podbacila: Veliki pad stranih investicija!

I dok strane investicije bilježe ozbiljan pad, FIPA se ponovo pohvalila aktivnostima na Fejsbuku. Direktne strane investicije u BiH periodu...

Možda vas zanima i ovo