Nedjelja, 17 listopada, 2021

Cerić pozvao Bošnjake da se ujedine: “Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem, zašto dojučerašnji partijski i kućni prijatelji ne mogu sjesti da razgovaraju u miru”

Nemojte propustiti

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se konačno ujedine.

Bivši reis Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini i bivši kandidat za člana Predsjedništva BiH Mustafa Cerić, veoma aktivan na društvenim mrežama, jutros se oglasio novim statusom na Facebooku kojeg je nazvao “Apel dana”.

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se konačno ujedine.

– Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem dok su granate sipale po Sarajevu i cijeloj Bosni, zašto dojučerišnji partijski i kućni prijatelji Bošnjaci/Bosanci ne mogu sjesti da razgovaraju u miru za čast, ponos, slobodu i sigurnost njihove braće i sestara, njihove djece i svih bosanskih potomaka? Zašto? Nizašto osim zbog mahalskih sujeta, koje uništavaju našu zemlju, državu i narod! Jesu li oni svjesni toga? – objavio je dr. Cerić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tužne vijesti iz BiH: Preminuo mladić (27) koji je bio zaražen koronom

Ovu informaciju dobio je Institut za javno zdravstvo iz Univerzitetsko kliničkog centra koji nije obavijestio detaljnije informacije o preminulom...

Možda vas zanima i ovo