Petak, 17 rujna, 2021

Cijeli region zgrožen snimkom iz Srbije, slomio momku obje ruke

Nemojte propustiti

Da cijeli slučaj bude još gori, stravično iživljavanje nad mladićem događalo se naočigled brojnih građana.

Policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede.

“Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice.”

“Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog”, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, izjavu načelnika PU Novi Sad Miroslava Šušnjića.

Podsjećanja radi, na društvenim mrežama juče se pojavio stravični video-snimak, napravljen u Novom Sadu, na kome se vidi kako mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Da cijeli slučaj bude još gori, stravično iživljavanje nad mladićem događalo se naočigled brojnih građana. U jednom momentu vidi se i kako neki mladić prilazi batinašu u namjeri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i otjerao muškarac koji se nalazio u blizini.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Evropska država uvodi nove mjere, biće među najstrožijim u svijetu

Italijanska vlada odobrila je novi zakon kojim se ova obaveza uvodi u svim sektorima, a preduzeća i radnici koji...

Možda vas zanima i ovo