Petak, 27 siječnja, 2023

CIK BiH dostavio NSRS ovjerene liste za izbor delegata u Dom naroda PSBiH: Ko su kandidati?

Nemojte propustiti

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine dostavila je Narodnoj skupštini entiteta Republike Srpske ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda, javlja Anadolija. ​​​​​​​

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Saše Grbića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda, na kojoj se nalaze Vojin Mijatović i Aleksandar Vuković.

Na kandidatskoj listi poslanika Igora Žunića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH nalaze se Sredoje Nović i Danijela Mrda.

Na listi poslanika Ranke Perić Romić za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać i Veljko Marić.

Na listi poslanika Denisa Šulića su Boško Tomić i Mladen Popović, na listi Mladena Ilića su Radovan Kovačević i Nebojša Šešlija, zatim na listi poslanika Anje Ljubojević su Nikola Špirić i Miloš Lukić.

Ovjerena je također i kandidatska lista PDP – Partije demokratskog progresa za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda, na kojoj su se našli Nenad Vuković, Dragan Milanović, Jelena Elčija Jovanić.

Na listi narodnog poslanika Milana Radovića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda su Želimir Nešković, Tamara Evđić, Stefan Ignjatović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo