Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Cirkus u Skupštini Srbije se nastavlja: Obradovića iznijeli iz sale

Nemojte propustiti

Dok je puhao u zviždaljku, Obradović je onima koji su mu namjeravali prići da s njim razgovaraju, poručivao da mu ne prilaze, jer moraju da paze na socijalnu distancu od dva metra…

Skupština Srbije počela je danas razmatra danas Prijedlog odluke o ukidanju vanrednog stanja koji je podnijela Vlada Srbije, ali je sjednica prekinuta nakon samo dva minuta, nakon što je lider ultradeničarskih Dveri Boško Obradović u sali pištao u pištaljku.

Nakon dvije pauze, njega je obezbjeđenje izvuklo napolje po nalogu predsjednice parlamenta Maje Gojković, a dok se to dešavalo on je sa sobom povukao i zastavu Srbije.

Samo nekoliko minuta od početka sjednice, Obradović je u salu ušao sa pištaljkom, u koju je zviždao u znak protesta.

Zbog toga je predsjednica parlamenta odredila pauzu od 10 minuta, i naložila isključenje Obradovića iz sale.

Međutim, kako on nije prestajao da zviždi, ona je ponovo odredila pauzu, ovog puta od 20 minuta, pozvala obezbjeđenje da “isprati” Obradovića.

Dok je puhao u zviždaljku, Obradović je onima koji su mu namjeravali prići da s njim razgovaraju, poručivao da mu ne prilaze, jer moraju da paze na socijalnu distancu od dva metra…

Njemu su prišli radnici obezbjeđenja, koji su se raspravljali sa njim, dok je on odmahivao rukama. Ta rasprava potrajala je nekoliko minuta, nakon čega je on i fizički izbačen iz sale.

Dok ga je obezbjeđenje izbacivalo, Obradović se uhvatio za zastavu koja je postavljena u sali, i sa njom je i izvučen napolje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo