Subota, 27 studenoga, 2021

Ćiro dočekan sa oduševljenjem: Obećava da neće iznevjeriti!

Nemojte propustiti

Foto: Fksloboda
Foto: Fksloboda

Navijači, građani, menadžment kluba i brojni mediji srdačno su dočekali novog šefa Stručnog štaba FK ”Sloboda” Tuzla koji je čak i najvećim pesimistima ulio nadu da za tuzlansku Slobodu ipak dolaze bolji dani.

„Ovaj vaš srdačan doček je za mene jedna velika hipoteka i neka si izbiju iluzije svi oni koji misle da je Ćiro star“, izjavio je Miroslav Ćiro Blažević, novi šef Stručnog štaba FK ”Sloboda” Tuzla.

Blažević ističe da je novu funkciju prihvatio krajnje ozbiljno sa velikim entuzijazmom i ljubavi uz napomenu da će ličnim porazom smatarti sve manje od vraćanja Slobode u elitno nogometno društvo, a na tom putu sigurno mu neće nedostajati ni podrška navijača i ljubitelja Slobode.

„Povjerenje koje mi je Tuzla ukazala je za mene jedna ogromna obaveza tako da je sigurno da ništa neću ostaviti slučaju i da ću sve napraviti da Sloboda tamo gdje je najvažnija, a to je na nogometnom terenu dam svu očekivanu satisfakciju“, poručio je Blažević.

docek-cire-1

Kako bi predvodio tuzlansku Slobodu Blažević je navodno u Kini odbio ponudu vrijednu 800 hiljada dolara, od koje mu je, kako navodi ipak vrijedniji patriotizam i izazov da se ostvari na domaćem terenu.

„U ovom slučaju, možda prvi put u svom životu ja sam se opredjelio za nešto. Danas kad sam vas ovako sreo shvatio sam da nisam pogriješio“, istakao je Ćiro.

Prvi trening zakazan je za subotu, kada će Sloboda pod vodstvom Miroslava Ćire Blaževića početi pripreme za proljetnu polusezonu.

docek-cire-2

Izvor: RTV Slon

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo