Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pisao predsjedniku Grčke!

Nemojte propustiti

Član Predsjedništva BiH zahvalio je predsjedniku i premijeru Grčke i njihovoj državi na svemu što čine na promociji mira i stabilnosti na Balkanu.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je predsjedniku Grčke Prokopisu Pavlopulosu i premijeru Kirijakosu Micotakisu pisma u kojima je izrazio najiskreniju podršku za sve napore i aktivnosti koje grčke vlasti provode u vezi s najnovijim valom ilegalnih migranata.

– Štiteći granice Grčke, stali ste u odbranu ne samo granica Evropske unije nego i cijelog Balkana. Ilegalne migracije sa sobom nose niz humanitarnih i bezbjednosnih izazova i samo zajedničkim odlučnim aktivnostima možemo da im odgovorimo na adekvatan način – istakao je Dodik.

Član Predsjedništva BiH zahvalio je predsjedniku i premijeru Grčke i njihovoj državi na svemu što čine na promociji mira i stabilnosti na Balkanu.

– Grčki i srpski narod vežu neraskidive veze iz prošlosti, koje su u dokazane u najtežim trenucima kroz iskazano međusobno razumijevanje, poštovanje i solidarnost – naglasio je Dodik.

Uz najbolje želje za mir i blagostanje prijateljskog grčkog naroda, Dodik je uputio i izraze dubokog poštovanja predsjedniku i premijeru Grčke.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo