Subota, 15 svibnja, 2021

Član Skupštine Banje Luke opsovao majku Drašku Stanivukoviću i odbornicima: “Mrš u p…u materinu, j…m vam mater”

Nemojte propustiti

Odbornik SNSD-a u Gradskoj skupštini Banje Luke Dragoslav Topić uputio je psovke na račun gradonačeelnika Draška Stanivukovića, ali i drugih kolega iz skupštinskih klupa.

-Mrš u p…u materinu, j…m vam mater, moglo se čuti kako izgovara Topić ustajući od stola.

Naime, nakon njegove diskusije, u kojoj je on tražio da se javno iznesu konkretni podaci o navodnom kriminalu u vezi sa ugostiteljskim objektom “Saklenac”, predsjedavajući Skupštine Igor Šukalo je dao pauzu. Zaboravivši da mu je ostao upaljen mikrofon nakon diskusije, Topić je uputio ove psovke, ustajući od stola.

Nakon ove scene odbrornik PDP-a Ivan Begić zatražio je povredu Poslovnika, ali je, nakon glasanja o ovome, većina odlučila da Poslovnik nije povrijeđen, jer se incident nije dogodio u toku zasijedanja. Upravo je Begić na društvenim mreržama podijelio video na kojem se vidi ovaj incident.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kad Milorad Dodik prekraja historiju: Bageri sakupljali ugljenisana tijela vojnika, šmrkovi prali krv nenaoružanih i nedužnih pripadnike JNA

Uprkos historijskim činjenicama, Milorad Dodik je nastavio prekrajati historiju navodeći da je danas dan tužnog sjećanja na “nenaoružane, nedužne...

Možda vas zanima i ovo