Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Čola: “Priznajem, razmazio sam kćerke”

Nemojte propustiti

Bijeg od vrelog beogradskog asfalta najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić i ove godine pronaći će na prelijepim grčkim ostrvima.

Zdravko Čolić/Arhiva

Prije nekoliko dana on je raspustio svoj mnogočlani bend, pa su na kolektivnom odmoru do augusta.

Skoro pa tradicionalno Čola sa suprugom Sandrom i kćerkama Unom (11) i Larom (6) ljetuje na Halkidikiju. Poznat po širokoj ruci i galantnosti, pjevač će već za nekoliko dana sve podrediti svojim princezama i priuštiti im sve što požele daleko od očiju javnosti u blagodetima morskog ambijenta.

– Una i Lara kao i sva djeca vole more. Una je pravi ljubitelj vode i odličan plivač, a uz nju se oslobodila i moja mlađa kćerka Lara. Sandri nije pravo što im sve puštam na volju jer nekad to nije dobro za njih, ali shvata i da sam slab na njih zbog mog čestog odsustva od kuće. Zna Sandra za koga se udala – priča legendarni pjevač i ističe da i njemu izuzetno prija boravak u Grčkoj iako je ljetovao na raznim destinacijama.

– Grčka je u komšiluku, a njena ostrva su fascinantna. Uvijek mi je lepo u Crnoj Gori, ali mi sa porodicom godi privatnost koju tamo umije neko da mi naruši, a bilo nam je dobro i na Brionima. Nisam probirljiv ni zahtijevan i sve četvoro od odmora tražimo prije svega mir u lijepom ambijentu. Gdje će to biti, nikome od nas nije posebno važno.

Istovremeno, sa Čolićem na odmor ide i ekipa sa kojom nastupa.

– Radim sa velikim bendom, nije malo 20 ili 30 ljudi, a pogotovo kada se misli da svako treba da ima odmor. Najbolje rješenje je da svi uzmemo kolektivni godišnji odmor i kud koji mili moji. Poslije odmora svi su nekako orniji za rad, a nas čeka mnoštvo nastupa po završetku jula – kaže Čolić za “Blic”.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

CIK će opet od Ministarstva finansija BiH tražiti novac za izbore

Centralna izborna komisija BiH ovim putem želi informirati javnost u Bosni i Hercegovini da Ministarstvo finansija i trezora BiH...

Možda vas zanima i ovo