Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Čović nakon skupa u Mostaru: Postizanje dogovora o izbornoj reformi važno je za stabilne odnose sva tri naroda

Autor:Fena

Nemojte propustiti

Odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju, kako je naglašeno, bit će obvezujuće za sve hrvatske dužnosnike, bez iznimke.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović kazao je na radnom sastanku s hercegovačko-neretvanskim Županijskim odborom te stranke kako je legitimno predstavljanje hrvatskog naroda na svim administrativno-političkim nivoima vlasti ključno za budućnost Bosne i Hercegovine.

Upravo se čita:  Bećirović čestitao Erdoanu pobjedu na predsjedničkim izborima

“Postizanje dogovora o izbornoj reformi važno je za stabilne odnose sva tri konstitutivna naroda u BiH”, kazao je Čović te istaknuo i podršku međunarodnih partnera, koji su uz Bosnu i Hercegovinu na njezinom europskom putu, putu stabilnosti i napretka, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Govoreći o izvanrednom zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora, koje će se održati u subotu, 19. februara, istaknuta je važnost sudjelovanja svih dužnosnika izvršne i zakonodavne vlasti svih razina.

Upravo se čita:  Dodik poručio Murphyu: Mijenjajte oružje za zastrašivanje, mi se ne bojimo bombardera

Odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju, kako je naglašeno, bit će obvezujuće za sve hrvatske dužnosnike, bez iznimke.

Županijski odbor HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije uputio je podršku predsjedniku Čoviću i pregovaračkom timu u svim budućim aktivnostima po načelima koja utvrdi Hrvatski narodni sabor, navodi se u priopćenju.

Pročitajte još

Izdvajamo

Ismet nakon udara groma u njegovom dvorištu: ‘Kao da me Tajson udario’

Igrom slučaja, zabilježio je udar groma. Pogodio je u suncobran u bašti, na oko metar i po od mjesta...

Možda vas zanima i ovo