Četvrtak, 6 svibnja, 2021

Čovićev HDZ odgovorio Velentinu Inzku: Većina je odlučila da se glasa javno, bespotrebno ulazimo u stanje konfuzije

Nemojte propustiti

Iz HDZ-a poručuju da je poništavanje prvog izbornog kruga na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća otvaranje pravnog i političkog vakuuma

Mostarski ogranak HDZ-a reagirao je na odluku visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka koji je pozvao na ponavljanje kompletne procedure za izbor gradonačelnika uz napomenu da glasanje mora biti tajno.

Iz HDZ-a poručuju da je poništavanje prvog izbornog kruga na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća otvaranje pravnog i političkog vakuuma zbog isključivo proceduralne stvari.

“Odluka o javnom izboru gradonačelnika je odluka apsolutne većine vijećnika Gradskog vijeća te bespotrebno ulazimo u konfuzno stanje koje može narušiti svu dinamiku u uspostavi izvršne vlasti na nivou Grada Mostara”, poručuju iz HDZ-a.

Gradski vijećnici će na nastavku konstituirajuće sjednice u srijedu razmotriti pismo OHR-a i donijeti odluku o nastavku izbora gradonačelnika Mostara.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo