Nedjelja, 7 ožujka, 2021

Čoviću neće biti dobro zbog ovog: Koalicija za Mostar pozvala BH blok i PMP na formiranje koalicije; Prihvataju i program koji je ponudio BH blok?

Nemojte propustiti

Sindikat policije KS stao u odbranu kolega iz Zvorničke: Niko nema pravo na onakav odnos prema policiji

– Ovom prilikom želimo najoštrije osuditi očigledno provociranje i omalovažavanje policijskih službenika, uz napomenu da niko nema pravo na...

Inspektori u masovnoj akciji po Sarajevu: Kontrola restorana, trgovina, kladionica, tržnih centara, prevoza…!

Najavljeni pojačani nadzori biće nastavljeni i tokom narednih dana, uz podsjećanje da će u ponedjeljak, 8. marta inspektori kontrole...

Uhapšena novinarka i aktivistica Nidžara Ahmetašević

Novinarka i aktivistica iz Sarajeva Nidžara Ahmetašević jutros je uhašena u Zagrebačkoj ulici u Sarajevu. Iz Operativnog centra MUP-a KS-a...

“Sve podsjeća na mart prošle godine”: BiH pred novim lockdownom!

Trenutno jedine vakcine koja imamo su ona koja nam je Srbija donirala. Njih je jučer odobrila Agencija za lijekove...

Koalicija za Mostar pozvala je na sastanak vijećnike SDP-a, Naše stranke i Prve mostarske partije kako bi razgovarali o programskoj koaliciji u ovom gradu. Saopćenje prenosimo u cijelosti.

“Mi vijećnici Koalicije za Mostar 2020 nudimo Programsku koaliciju vijećnicima iz SDP-a, NS-a, PMP-a na bazi izbornih programa koje su ponudile ove stranke u izbornoj kampanji.

Prihvatamo program koji je ponudio BH blok da zajedno sa našom izbornom platformom bude temelj za programsku koaliciju i rad Gradskog vijeća u našem mandatu.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Predlažemo da nakon prihvatanja i potpisivanja Programske koalicije dogovorimo i principe na kojima ćemo predlagati i birati najsposobnije kadrove za pozicije u Gradu Mostaru, a koji mogu implementirati Programsku platformu.

Ovo podrazumjeva da ćemo za Gradonačelnika izabrati Dr. Guzin Zlatka, kako bi se potpisana platforma i mogla implementirati”, navodi se u saopćenju.

Sastanak bi trebao biti održan 12. februara u prostorijama Centra za kulturu u Mostaru sa početkom u deset sati.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Prijava protiv policajaca koji su uhapsili novinarku Ahmetašević, pokrenuta istraga: Oglasio se i ministar MUP-a

Odjeljenju za unutrašnju kontrolu Jedinice za profesionalne standarde Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo podnešena je pritužba na rad policijskih...

Možda vas zanima i ovo