Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Čoviću neće biti dobro zbog ovog: Koalicija za Mostar pozvala BH blok i PMP na formiranje koalicije; Prihvataju i program koji je ponudio BH blok?

Nemojte propustiti

Koalicija za Mostar pozvala je na sastanak vijećnike SDP-a, Naše stranke i Prve mostarske partije kako bi razgovarali o programskoj koaliciji u ovom gradu. Saopćenje prenosimo u cijelosti.

“Mi vijećnici Koalicije za Mostar 2020 nudimo Programsku koaliciju vijećnicima iz SDP-a, NS-a, PMP-a na bazi izbornih programa koje su ponudile ove stranke u izbornoj kampanji.

Prihvatamo program koji je ponudio BH blok da zajedno sa našom izbornom platformom bude temelj za programsku koaliciju i rad Gradskog vijeća u našem mandatu.

Predlažemo da nakon prihvatanja i potpisivanja Programske koalicije dogovorimo i principe na kojima ćemo predlagati i birati najsposobnije kadrove za pozicije u Gradu Mostaru, a koji mogu implementirati Programsku platformu.

Ovo podrazumjeva da ćemo za Gradonačelnika izabrati Dr. Guzin Zlatka, kako bi se potpisana platforma i mogla implementirati”, navodi se u saopćenju.

Sastanak bi trebao biti održan 12. februara u prostorijama Centra za kulturu u Mostaru sa početkom u deset sati.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta li Vučić smjera? Srbija pozvala mladiće i djevojke da služe vojni rok, plata – 650 maraka

Poslije odsluženog vojnog roka, mladićima i djevojkama pruža se i mogućnost da odmah postanu profesionalni pripadnici Vojske Srbije. Ministarstvo odbrane...

Možda vas zanima i ovo