Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Crnadak: Dodik i Cvijanović pokušavaju da izoluju i posvađaju RS sa svima

Nemojte propustiti

Crnadak ističe da Republika Srpska neće da bude zatvorena, izolovana i odsječena od svjetskih tokova

Potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak u saopćenju je naveo “da pokušaji Milorada Dodika i Željke Cvijanović da zaustave evropsku budućnost Republike Srpske, i da je izoluju i posvađaju sa svima neće proći, jer narod Republike Srpske želi da bude povezan sa svijetom i da postane dio EU”.

Crnadak ističe da Republika Srpska neće da bude zatvorena, izolovana i odsječena od svjetskih tokova te smatra da “nije fer prema Srbiji i predsjedniku Vučiću što rukovodstvo Republike Srpske u Ujedinjenim nacijama nije stalo uz Srbiju i Evropu, nego se priklonilo totalitarnim režimima poput Sjeverne Koreje”.

– Pored toga, Željka Cvijanović treba konačno da prestane štititi kriminalce i objaviti spisak svih korona nabavki, kao što je obećala u Narodnoj skupštini, da javnost konačno sazna ko se sve iz SNSD-a obogatio dok je narod bio zaključan zbog policijskog sata – naglasio je Crnadak.

– Umjesto što brani svog šefa, neka kaže je li normalno što je savjetnik u Dodikovom kabinetu sa svojom porodicom zaradila 30 miliona maraka na nabavci medicinske opreme – saopćeno je iz Informativne službe PDP-a.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Otkriveno koliko je para od svadbe dobio sin Saše Popovića i Suzane

Na svadbi Suzaninog sina pjevale su najveće zvijezde srpske estrade, a mikrofona su se latile i Lepa Brena i...

Možda vas zanima i ovo