Subota, 4 prosinca, 2021

Crnadak: Ovo je definitivno kraj jedne vladavine, moguće je da padnu i prije izbora

Nemojte propustiti

Igor Crnadak ističe da je sasvim sigurno da dolazi promjena u oktobru iduće godine.

Ovo je definitivno kraj jedne vladavine jedne strukture koja će se još dugo u periodu ispred nas mjeriti i procjenjivati kakva je bila, istakao je Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a i bivši ministar vanjskih poslova, u emisiji FTV-a “Plenum”.

– Nakon 16 godina SNSD silazi sa vlasti. Nakon pobjeda u Banjoj Luci, Bijeljini, Brodu, Modriči, velikom broju gradova, nakon pobjede koja će uslijediti u decembru u Prijedoru nakon one blamaže, one odvratne stvari koju nam je SNSD priredio sa svojim gradonačelnikom. Mi ćemo imati zajedničkog kandidata koji će pobijediti SNSD-ovog kandidata u Prijedoru i opozicija će imati zajedničke kandidate za predsjednika RS-a i člana Predsjedništva iz RS-a koji će pobijediti kandidate vladajuće koalicije, rekao je Crnadak.

Crnadak dodaje da je sasvim sigurno da dolazi promjena u oktobru iduće godine.

– S tim da ja mislim da trebamo vidjeti šta će se dešavati. Ogromno je nezadovoljstvo među narodom, ogromno. Ako se korupcionaške afere SNSD-a nastave nizati kao proteklih sedmica ja ne isključujem mogućnost da taj bunt bude takav da se oni budu morali skloniti i prije izbora. Vrlo je moguće da će se to desiti, dodaje Crnadak.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dačić: Meni je uvijek bliži naš brat po krvi ovdje nego bilo koji specijalni izaslanik, prošlo je vrijeme kada se pitanje Balkana rješavalo vojno

Dačić smatra da je omalovažavanje srpskog naroda prešlo svaku granicu. Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom imenovanja specijalnog...

Možda vas zanima i ovo