Utorak, 19 listopada, 2021

Da li će ova aplikacija zamijeniti Viber i WhatsApp? VIDEO

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

PPL Connect je aplikacija za razmenjivanje sms poruka i telefoniranje. Ona funkcioniše sa kompjutera, tableta ili bilo kog drugog uređaja koji je povezan na internet. Evo šta je izdvaja od konkurencije.

Aplikacija PPL Connect je novi vid servisa za razmjenjivanje SMS poruka. U pitanju je web sajt koji omogućava pozive i slanje sms poruka putem njega, isto kao da koristite vaš telefon. Ovo funkcioniše sa kompjutera, tableta ili bilo kog drugog uređaja koji je povezan na internet.

Aplikacija trenutno postoji samo za Android, a poruke će moći da primaju i korisnici koji je ne koriste. Kako biste koristili ovaj servis potrebno je skinuti aplikaciju i pratiti jednostavna uputstva za podešavanje. Kada to završite možete odložiti telefon i otići na sajt gdje ćete slati poruke i obavljati pozive.

Poruka poslata koristeći PPL Connect sajt će na kraju imati “via pplco.mobi”, i to je jedina razlika u odnosu na regularnu. Ovo je veoma korisno ukoliko vam je potrebno da sačuvate bateriju, ili vam se ona istrošila.

PPL Connect omogućava i pozive. Možete zvati bilo koji broj sa sajta koristeći vaš broj mobilnog, čak i kada je on ugašen. Drugim riječima, ukoliko izgubite ili vam se telefon pokvari, i dalje ćete moći da telefonirate. Nažalost, ova opcija je i dalje ograničena. Pozive ne možete primati, a cijena poziva košta tri centa po minutu i za sada jedino funkcioniše u Americi i Kanadi.

Aplikacija je još uvek u beta fazi testiranja pa ima nekih bagova. PPL Connect još uvijek nije dostupan za našu zemlju ali se nadamo da će uskoro biti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo