Utorak, 19 listopada, 2021

Da li je moguće: Nevjerovatna izjava 17-godišnje djevojčice za kojom se tragalo!

Nemojte propustiti

Foto: Kurir
Foto: Kurir

“Prvo smo se dopisivali na Fejsbuku, a potom smo se čuli telefonom i … Pobjegla sam od kuće prošlog utorka. Našli smo se kod Beograđanke i otišli kod njega kući. Tamo su me dočekali kao snajku, odmah sam počela da sređujem kuću. Rekli su mi da ja kuham najbolju kafu…”

Marina Stojanović (17), koju je policija nakon nestanka 19. 8. pronašla nakon nekoliko dana, kaže da je pobjegla od kuće jer se zaljubila!

Marina je trenutno kod babe u stanu, ali, kako ističe, namjerava se vratiti dečku Vidanu Š. (19) čim joj se prva prilika bude ukazala, pa i po cijenu da je se otac odrekne. Kako kaže, Vidana Š. upoznala je 20 dana prije nego što su se dogovorili da počne da živi sa njim, odnosno da pobjegne od kuće.

– Prvo smo se dopisivali na Fejsbuku, a potom smo se čuli telefonom i odmah smo shvatili da smo rođeni jedno za drugo. Pobjegla sam od kuće prošlog utorka. Našli smo se kod Beograđanke i otišli kod njega kući. Tamo su me dočekali kao snajku, odmah sam počela da sređujem kuću. Rekli su mi da ja kuham najbolju kafu – priča ushićeno Marina.
Kaže da je telefon isključila jer zna da roditelji ne podnose Vidana jer je romske nacionalnosti.

– Poslije tri dana doznala sam da me i policija traži, ali nisam htjela da se javim roditeljima jer nisam htjela da idem kući – priča djevojčica i dodaje da je poslije nekoliko dana provedenih kod dečka njemu preminuo stariji brat, zbog čega je izbila tuča u porodici. Nakon toga su Vidana i nju izbacili iz stana.

– Otišli smo kod njegove tetke u stan koji je bio u neredu, ali smo ga mi malo sredili. Policija nas je uhvatila u ponedjeljak na ulici. Molili smo ih da nas ne odvajaju i da nas zajedno vežu jednim lisicama. Mi ne možemo da živimo jedno bez drugog – kaže Marina, dodajući da je tokom “bijega” popila jednu tabletu za smirenje, ali da nije uzimala drogu.

– Vidan je ranije bio narkoman, ali četiri godine nije koristio ništa – istakla je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo