Petak, 15 listopada, 2021

Da li se bliži kraj potrazi: Ribar s Maldiva tvrdi da je vidio nestali malezijski avion

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Jedan ribar s Maldiva navodno je prije deset dana oko 6.15 sati ujutro vidio veliki avion, a sumnja se da radi upravo o nestalom Boeingu 777, objavio je maldivski portal Haveeru, prenosi The Times of India.

“Avion je izgledao ogromno jer je letio jako nisko iznad našeg otoka. Bio je bijele boje s crvenim prugama”, rekao je ribar koji je uz još nekoliko stanovnika Maldiva vidio avion u niskom letu, prenosi Index.hr.

Najnovija teorija zanimljiva je istražiteljima koji su u domu kapetana Zaharija Ahmada Shaha pronašli simulator na kojima je vježbao slijetanje na pet pista u Indijskom oceanu. Jedna pista je na otoku Diego Garcia, tri u Indiji i Šri Lanki, dok je zadnja na Maldivima.

U međuvremenu, članovi porodice putnika nestalog malezijskog aviona, koji su porijeklom iz Kine, prijete štrajkom glađu te od malezijskih vlasti zahtijevaju objašnjenje što se dogodilo s letom MH370. Budući da istražitelji i nakon 10 dana nemaju nikakva saznanja o nestalom aviona, tuga porodice putnika prerasta u ljutnju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo