Petak, 14 svibnja, 2021

Da ovo barem Toše može ovo čuti: Slavonci će vas naježiti svojom izvedbom pjesme ”Igra bez granica”!

Nemojte propustiti

Garavi su Toši u čast odlučili njegov najveći hit ”Igra bez granica” prepjevati u slavonskoj verziji, tačnije uz tamburicu.

Svaki mjesec oktobar je tužan jer se obilježava dan kada nas je zauvijek napustio Toše Proeski. 16. oktobar je dan koji je teško zaboraviti jer Toše je ipak bio najveća pjevačka zvijezda na ovim prostorima.

Tamburaši Garavi iznimno su poštivali ovog glazbenika, no iako nikada nisu s njime surađivali svako malo ga se sjete i žale što ovaj glazbeni slavuj nije i danas s nama.

Garavi su Toši u čast odlučili njegov najveći hit ”Igra bez granica” prepjevati u slavonskoj verziji, tačnije uz tamburicu. Cover koji su snimili ima samo jedan cilj, a to je da se Toše nikada ne zaboravi te da mu makar na ovaj način pokažu golemo poštovanje koje su gajili prema njemu.

”Bliži se godišnjica smrti Toše Proeskog. Nismo imali priliku s njime raditi, ali smo ga poštivali i stoga mu posvećujemo tamburašku ”Igru bez granica”. Neka se nikada ne zaboravi Toše”, napisali su dečki uz video koji su objavili na svojem facebook profilu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo