Nedjelja, 25 rujna, 2022

Damir Arnaut ispred Naše stranke: “Bakir Izetbegović je odobrio rušenje Bogića Bogićevića!”

Nemojte propustiti

Bogić Bogićević je u pismu novom predsjedavajućem Gradskog vijeća Jasminu Ademoviću napisao da ne trebaju očekivati njegovo izjašnjenje o današnjem “izboru” za gradonačelnika Sarajeva, jer je to glasanje bilo potpuno bespredmetno.

Srdić je kandidovan da sruši Bogića, smatra državni zastupnik Naše stranke Damir Arnaut, nakon konačnog povlačenja nesuđenog gradonačelnika Sarajeva Bogića Bogićevića.

“Glasali su protiv smjene HDZ ministra Grubeše koji je oslobodio zločinca – silovatelja – Maku Radića, a rušili su Bogića. Glasali su za četničkog vojvodu Poplašena, a rušili Bogića. Ove odluke odobrava Bakir Izetbegović”, napisao je Arnaut na svom Twitter nalogu.

Bogićević je u pismu novom predsjedavajućem Gradskog vijeća Jasminu Ademoviću napisao da ne trebaju očekivati njegovo izjašnjenje o današnjem “izboru” za gradonačelnika Sarajeva, jer je to glasanje bilo potpuno bespredmetno.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mladi neće za volan, Evropi fali 400.000 vozača

Prema studiji konsultantske firme Transport Intelidžens, procenjuje se da Evropi nedostaje 400.000 vozača kamiona da bi pokrili trenutne potrebe,...

Možda vas zanima i ovo