Subota, 10 travnja, 2021

Damir Beljo otkrio zašto je odbio nastupati za Hrvatsku: “Meni je BiH ispred Hrvatske i to će uvijek tako biti”

Nemojte propustiti

– Na meni je zastava Bosne i Hercegovine jer je to moja zemlja, gdje ja živim i gdje su moji djedovi živjeli. Volim i Hrvatsku, ali više volim svoju kuću. Znam gdje mi je moja baza.

Najbolji bosanskohercegovački profesionalni boksač Damir Beljo gostovao je u Podcast Inkubatoru gdje je progovorio o tome zašto je odlučio nastupati za Bosnu i Hercegovinu.

Beljo kaže da je imao ponudu da nastupa za Hrvatsku, međutim…

“Bilo je to 2008. godine kad sam bio na prvenstvu Hrvatske, ali sam to odbio. Živim u Bosni i Hercegovini i to je moja zemlja koju volim najviše na svijetu. Ja sam Hrvat, volim i Hrvatsku i ne smatram da je bilo tko veći ili manji Hrvat. Ono dolje je moja zemlja koju volim najviše na svijetu”.

Voditelj je upitao da li mu neki zamjeraju što se odlučio nastupati za BiH?

“Tko će narodu ugoditi? Neki jesu, neki nisu. Ja se ne sitidm ničega, javno kažem tko sam i što sam. Kad god boksam, pjesma na ulasku je “Hercegovina u srcu”. Na meni je zastava Bosne i Hercegovine jer je to moja zemlja, gdje ja živim i gdje su moji djedovi živjeli. Volim i Hrvatsku, ali više volim svoju kuću. Znam gdje mi je moja baza. Naravno, sa mnom ide i zastava Hrvata iz Bosne i Hercegovine jer sam Hrvat iz BiH te ramska zastava da pokažem poštovanje prema svom ćaći koji je iz Rame, to su moji korijeni na oje sam jako ponosan”, kazao je Beljo, prenosi “Dnevno.ba“.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Poslušajte kako šef omalovažava radnice: Sjedite vi svi večeras kući i zapitajte se zašto radite za 500 maraka

- Nemojte molim vas mene, da se ja nerviram, p****** negdje drugo, molim vas. Sjedite vi svi večeras kući...

Možda vas zanima i ovo