Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

Dan nezavisnosti se obilježava i u manjem bh. entitetu: U Kozarcu se vijore zastave BiH!

Nemojte propustiti

Zvaničnici u bh. entitetu RS ne priznaju, samim tim i ne slave Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Ali oni koji su se vratili na svoja prijeratna ognjišta pokazuju i dokazuju da je BiH nezavisna, jedinstvena zemlja svih naroda.

I ovoga puta su Kozarčani okitili svoj Kozarac bh. zastavama i proslavit će 1. mart kako zaslužuje jedan državni praznik.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Povodom obilježavanja 1. marta Dana nezavisnosti BiH Jusuf Arifagić koji se vratio u svoj Kozarac gdje razvija svoj biznis i zapošljava sve Kozarčane i Prijedorčane u svoju kompaniju „Arifagić Investment“.

Foto: Kozarac.eu

Slavi se država i u Kozarcu. Ko kaže da je nema – kazao je Arifagić.

Inače, danas je u organizaciji Udruženja veterana Krajine 92.-95. Prijedor, a uz pokroviteljstvo predsjednika Skupštine grada Prijedora Mirsada Duratovića održana svečana akademija povodom Dana nezavisnosti BiH.

Također je položeno cvijeće na spomen obilježja i šehidska mezarja širom Prijedora. Svečanosti su prisustvovali i gosti iz USK-a. Premijer Mustafa Ružnić, ministar privrede Nijaz Kadirić kao i potpresjednik entiteta RS Samiz Salkić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo