Petak, 22 listopada, 2021

Dan žalosti u Crnoj Gori: U dvije nesreće 22 mrtvih i 29 teško povrijeđenih

Nemojte propustiti

Vlada Crne Gore odlučila je da srijedu, 26. juni, proglasi Danom žalosti, u povodu pogibije 18 rumunjskih građana u prometnoj nesreći u kanjonu Morače i tragične smrti četvorice mladića koji su stradali u Dobrim vodama kod Bara.

Foto: Agencije
Foto: Agencije

U nesreći rumunjskog autobusa na magistralnoj cesti Podgorica-Kolašin, poginulo je 18 putnika, 29 je teško ozlijeđeno, od kojih se troje i dalje nalaze u životnoj opasnosti, a uzrok nesreće još nije utvrđen, javio je Tanjug.

Svi ozlijeđeni i nastradali putnici u nesreći, koja se dogodila u nedjelju, prebačeni su u utorak iz Crne Gore posebnim avionima za Bukurešt.

Crnogorski ministar unutarnjih poslova Raško Konjević kazao je ranije da se nesreća dogodila kada je autobus, iz za sada nepoznatih razloga, kod manastira Morača, sletio s mosta Ždrijelo u provaliju duboku više od 30 metara.

Još jedna nesreća obilježila je ovu sedmicu u Crnoj Gori.

Četiri mladića poginula su u ponedjeljak u barskom naselju Dobre vode, a tragedija se dogodila tijekom izvođenja radova na bunaru.

Nesreća se dogodila kada se jedan mladić, tijekom čišćenja bunara, počeo gušiti, da bi zatim tri mladića uskočila u bunar u pokušaju da ga izvuku, ali su svi stradali.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nana Fata Orlović dobit će Povelju TK

Povelja će biti dodjeljena na svečanoj sjednici Skupštine Tuzlanskog kantona u povodu Dana državnosti. Skupština Tuzlanskog kantona jednoglasno je usvojila...

Možda vas zanima i ovo