Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Današnji izlasci: Partner se prvo “provjeri” na Facebooku, niko ne želi čekati prvi spoj

Nemojte propustiti

Gotovo tri četvrtine muškaraca i žena smatra kako je trodnevno pravilo prema kojem treba pričekati najmanje tri dana prije nego li se javite partneru nakon spoja zastarjelo, utvrdilo je istraživanje američkog portala eHarmony provedeno na 2012 ljudi.

Foto: IlustracijaI muškarci i žene priznaju da bi pristali na spoj isti dan ako ih neko pozove umjesto da se pretvaraju da su zauzeti. Također, polovica njih progugla ili potraži na Facebooku potencijalnog partnera prije nego što izađu, piše Daily Mail.

Oko 44 posto žena tvrdi kako im se sviđaju “uleti”, ali samo ako su zaista zanimljivi, a 41 posto muškaraca voli se pretvarati da ih je teško osvojiti. Prođe li spoj dobro, većina njih više voli razgovarati putem mobitela nego slati poruke, potvrdila je studija, prenosi 24sata.

– Danas, u doba interneta, sve je vrlo lako i brzo dostupno što znači da stara pravila izlaženja više ne vrijede. Pozitivna strana je svakako što gotovo 75 posto ljudi više voli razgovarati nego slati poruke – napomenula je Jeannie Assimos iz portala eHarmony.

 

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

ŽEPČE - Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Pravi horor zatečen je...

Možda vas zanima i ovo