Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Današnji izlasci: Partner se prvo “provjeri” na Facebooku, niko ne želi čekati prvi spoj

Nemojte propustiti

Gotovo tri četvrtine muškaraca i žena smatra kako je trodnevno pravilo prema kojem treba pričekati najmanje tri dana prije nego li se javite partneru nakon spoja zastarjelo, utvrdilo je istraživanje američkog portala eHarmony provedeno na 2012 ljudi.

Foto: IlustracijaI muškarci i žene priznaju da bi pristali na spoj isti dan ako ih neko pozove umjesto da se pretvaraju da su zauzeti. Također, polovica njih progugla ili potraži na Facebooku potencijalnog partnera prije nego što izađu, piše Daily Mail.

Oko 44 posto žena tvrdi kako im se sviđaju “uleti”, ali samo ako su zaista zanimljivi, a 41 posto muškaraca voli se pretvarati da ih je teško osvojiti. Prođe li spoj dobro, većina njih više voli razgovarati putem mobitela nego slati poruke, potvrdila je studija, prenosi 24sata.

– Danas, u doba interneta, sve je vrlo lako i brzo dostupno što znači da stara pravila izlaženja više ne vrijede. Pozitivna strana je svakako što gotovo 75 posto ljudi više voli razgovarati nego slati poruke – napomenula je Jeannie Assimos iz portala eHarmony.

 

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Milanović: Očekujem da Bakir i Komšo kažu da i Erdogan radi za Ruse

Milanović kaže kako njegovo djelovanje nije prorusko nego “prohrvatsko”. Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović iskoristio je svoje prisustvo proslavi Grada...

Možda vas zanima i ovo