Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Daniel Craig: Prije bih sebi presjekao vene nego da ponovo glumim Bonda

Nemojte propustiti

Britanski glumac Daniel Craig, koji u posljednjih deset godina pozajmljuje svoj lik najslavnijem filmskom špijunu 007, kaže da bi “prije sebi presjekao vene nego da igra u još jednom filmu od Jamesu Bondu”.

U intervjuu koji je dao britanskom magazinu Time Out, 47-godišnji glumac, kojeg će publika uskoro moći da vidi u najnovijem nastavku Bondove franšize, “Spectre”, vrlo je slikovito objasnio svoj stav prema ulozi:

“Trenutno bih radije razbio ovu čašu i presjekao sebi vene. Ni po koju cijenu ne želim više da igram Bonda. S tim sam završio. Gotovo je. Sve što sada želim je da krenem dalje”.

“Najmanje godinu-dvije ne želim čak ni da razmišljam o tome. Ne znam koji će biti moj sljedeći korak. Nemam baš nikakvu ideju, a ako uopće budem snimio još jednog Bonda to će biti samo zbog novca”, zaključio je Craig.

Film “Spectre” će biti njegov četvrti film u ulozi Bonda. Popularnog britanskog tajnog agenta najduže su glumili Sean Connery i Roger Moore koji su se pojavili u sedam naslova, piše “Radiosarajevo“.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo