Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Danijel Kajmakoski pobjednik X Factor Adria, Maidu Hećimoviću treće mjesto

Preporučeno

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Publika je glasovima presudila da Makedonac slavujskog glasa Daniel Kajmakoski trujumfuje na muzičkom takmičenju X Factor Adria, dok je Tamara Milanović drugoplasirana, a na trećem mestu je Maid Hećimović.

Nakon višemjesečne borbe za simpatije publike, pobjedu na prvom regionalnom X Factoru odnio je Daniel Kajmakoski iz Makedonije, koji je od početka bio favorit za pobjedu.

Upravo se čita:  Najveća mjesečna plata u prošloj godini čak 429.123,86 KM

hecimovic

Iako je briljirao u dva navrata, Maid nije imao dovoljno glasova publike, te se nije plasirao u samu završnicu showa, no talentovani 30-godišnjak nije bio razočaran.

– Ja sam jako sretan, ispao sam i vratio sam se i sada sam na trećem mjestu. Samo ću reći da ovo nije poraz, ja sam treći od 10.000 ljudi koji su se kandidovali. Hvala ti Kristina na svemu što si mi pomogla, Kiki od tebe nikada ništa nisam ružno čuo. Emina hvala ti za svaku suzu. Željko od svega mi je bilo važnije kada si rekao da bi ti napustio šou da se ja nisam vratio. Kao neka misica sam, hvala svima na Balkanu, mom Orašju, mojoj djevojci, tati, majci, dedi. A ovo mjesto poklanjam svojoj majci!

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas