Petak, 24 ožujka, 2023

Danijel Kajmakoski pobjednik X Factor Adria, Maidu Hećimoviću treće mjesto

Nemojte propustiti

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Publika je glasovima presudila da Makedonac slavujskog glasa Daniel Kajmakoski trujumfuje na muzičkom takmičenju X Factor Adria, dok je Tamara Milanović drugoplasirana, a na trećem mestu je Maid Hećimović.

Nakon višemjesečne borbe za simpatije publike, pobjedu na prvom regionalnom X Factoru odnio je Daniel Kajmakoski iz Makedonije, koji je od početka bio favorit za pobjedu.

hecimovic

Iako je briljirao u dva navrata, Maid nije imao dovoljno glasova publike, te se nije plasirao u samu završnicu showa, no talentovani 30-godišnjak nije bio razočaran.

– Ja sam jako sretan, ispao sam i vratio sam se i sada sam na trećem mjestu. Samo ću reći da ovo nije poraz, ja sam treći od 10.000 ljudi koji su se kandidovali. Hvala ti Kristina na svemu što si mi pomogla, Kiki od tebe nikada ništa nisam ružno čuo. Emina hvala ti za svaku suzu. Željko od svega mi je bilo važnije kada si rekao da bi ti napustio šou da se ja nisam vratio. Kao neka misica sam, hvala svima na Balkanu, mom Orašju, mojoj djevojci, tati, majci, dedi. A ovo mjesto poklanjam svojoj majci!

Interesantno za vas

Izdvajamo

Plenković bez dvojbi: Da, Hrvatska bi uhitila Vladimira Putina kada bi došao kod nas

"Ne vjerujem da će se on zaputiti tako skoro u zemlje koje su stranke Rimskog statuta", rekao je Plenković...

Možda vas zanima i ovo