Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Danis Tanović o zdravstvenom stanju sina: Doktori nam kažu da je svaki dan sve bolje, ali da je nezahvalno davati procjene

Nemojte propustiti

– Danas je sedam dana kako smo ga zadnji put vidjeli, čini se kao sedam godina.

Danis Tanović, naš proslavljeni režiser oglasio se povodom zdravstvenog stanja njegovog sina Orhana, kojeg je prošli petak Poršeom udario Benjamin Spahović.

– Doktori nam kažu da je svaki dan sve bolje, ali da je nezahvalno davati procjene. Orhan jos uvijek lebdi “negdje Izmedju”. Sad nam svaki njegov treptaj, mali pokret prstom puno znače. Danas je sedam dana kako smo ga zadnji put vidjeli, čini se kao sedam godina. Večeras, ako vozite, smanjite gas I vozite pažljivo. Petak je, lijepo vrijeme, grad će biti pun klinaca – napisao je Tanović.

Podsjećamo, Orhan Tanović je teško povrijeđen u petak kada je na njega Poršeom naletio Benjamin Spahović kojem je Općinski sud u Sarajevu odredio jednomjesečni pritvor. Mjera pritvora je zatražena zbog opasnosti od bjekstva, utjecaja na svjedoke te ponavljanja krivičnog djela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danis Tanovic (@danistanovic)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Sabrana djela Bojana Prodana: “Već ubijao, tukao povratnike, maltretirao policiju. Kako je na slobodi?”

Iz policije su nam rekli da je uhapšeni inicijala B.P. od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela razbojništva Policija...

Možda vas zanima i ovo