Srijeda, 28 srpnja, 2021

Dara Bubamara daje 5.000 € da joj se sin ne druži s “glupom djecom”

Nemojte propustiti

Kako piše “Kurir”, Darin sin ide u najprestižniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, u kojoj godišnja školarina iznosi 5.000 evra.

Turbofolk pjevačica Dara Bubamara prije nekoliko mjeseci naljutila je Balkan kada je državne škole nazvala seljačkim i dodala da njen sin ide u privatnu školu u koju ne idu “glupa seljačka zavidna djeca”.

Kako piše “Kurir”, Darin sin ide u najprestižniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, u kojoj godišnja školarina iznosi 5.000 evra.

Škola posjeduje teniski, košarkaši i fudbalski teren, dvoranu za tjelesne aktivnosti, učionice s najnovijom opremom i privatnog ljekara u krugu škole. U cijenu je uključena cjelodnevna nastava od 8 do 16 sati, a postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno s učenicima.

Osim toga, uračunati su i doručak, voćna užina, ručak i slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena djeci, a na njima su i rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.

Postoji i mogućnost prevoza u mini kombijima na relaciji kuća-škola i škola-kuća. Dara je prije tri mjeseca odgovorila na pitanje novinara je li Kosta doživio neugodnosti u školi jer je dijete poznatih roditelja.

“Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: “Tvoja mama je vrh!” Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: “Ne obraćaj mi se više.” Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos”, rekla je Dara Bubamara

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo