Subota, 10 lipnja, 2023

Darija Kisić Tepavčević: Srbija i RS pokazale koliko su složne, opredeljene za mir i napredak

Autor:RTRS

Nemojte propustiti

Kisić Tepavčević je navela da je saradnja njenog i resornih ministarstava Republike Srpske na krilima uspješne saradnje dvije vlade.

Srbija i Republika Srpska su zajedničkim aktivnostima i planovima dvije vlade pokazale koliko su složne, opredjeljene za mir i koliko se bore za napredak srpskog naroda, rekla je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević.

Upravo se čita:  Mijatović nikad glasniji: 'Gade mi se više “patriote” svih naroda i partijskih boja u BiH'

Ona je navela da su odnosi Srbije i Republike Srpske na najvišem nivou i da ne može ni biti drugačije.

“Mi smo narod koji ima zajedničko porijeklo, historiju, tradiciju i isti jezik, a najbolje riječi kojima bi se mogao opisati naš odnos je jedinstvo, sloga, bratstvo, ponos”, rekla je Kisić Tepavčević za RTRS.

Ona je istakla da su sve aktivnosti dvije vlade bile usmjerene na poboljšanje prosperiteta Srbije i Srpske i na napredak i poboljšanje kvaliteta života građanja dvije zemlje.

Upravo se čita:  Dodik poručio Bećiroviću: Takvu BiH uskoro neće željeti ni Bošnjaci

Kisić Tepavčević je navela da je saradnja njenog i resornih ministarstava Republike Srpske na krilima uspješne saradnje dvije vlade.

“Imamo zajedničku viziju i ciljeve”, rekla je ona.

Govoreći o saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, ona kaže da se radi na potpisivanju memoranduma o unapređenju saradnje u oblasti socijalne zaštite.

“To se odnosi na našu podršku upostavljanju zavoda za socijalnu zaštitu u Republici Srpskoj”, rekla je Kisić Tepavčević.

Pročitajte još

Izdvajamo

Zločinac Dario Kordić, osuđen za ubistvo 116 Bošnjaka u Ahmićima: Vrijedilo je zatvora, sve bih ponovio

Snimak načinjen najvjerovatnije 5. augusta 2022. godine pokazuje da je ratni zločinac Dario Kordić daleko od pokajanja za svoja...

Možda vas zanima i ovo