Petak, 25 lipnja, 2021

Davor Dragičević objavio prve snimke sa Raiffeisen banke

Nemojte propustiti

Davor Dragičević već neko vrijeme tvrdi da ima snimke, a 7. aprila je u dnevniku BHRT-a najavio da će uskoro objaviti dokaze.

Davor Dragičević sinoć je na Facebook grupi “Pravda za Davida”, objavio prve snimke za koje tvrdi da su prvi video dokazi o ubistvu njegovog sina Davida.

Na objavljenim snimcima se vide dešavanja ispred kuće Đorđa Rađena, za koju su istražitelji iz RS-a tvrdili da ju je David opljačkao u noći kada je nestao (17. na 18 mart 2018.). Na jednom snimku vidljivo je i policijsko auto, a objavio je i fotku iz drugog kadra – snimak s Raiffeisen banke o kojem se dugo priča.

Podsjetimo, Dragičević već neko vrijeme tvrdi da ima snimke koji dokazuju da je David ubijen, a 7. aprila je u dnevniku BHRT-a najavio da će uskoro objaviti dokaze.

Foto: Screenshot/Facebook

Vrijedi podsjetiti da se nedavno, na društvenim mrežama, pojavio izvjesni “Boki” koji u komentarima tvrdi da postoji snimak ubistva Davida Dragičevića. Osoba pod tim pseudonimom je napisala da će uskoro sve biti u javnosti:

„Gledao sam lično snimak sa RF (Raiffeisen) banke koja je snimila kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole.“

Policija je nakon ovog načinila službenu zabilješku u kojoj se navodi da je Davor Dragičević za 15 hiljada eura naručio montirani video materijal u kojem policijski službenici likvirdaju Davida.

“Prema prikupljenim operativnim podacima, lice Davor Dragičević je preko za sada nepoznatih lica za novčani iznos od 15.000 evra naručio video materijal na kojem bi bio montiran snimak odnosno fotomontaža, na kojem se vidi kako policijski službenici MUP RS dave pokojnog Davida Dragičevića. Navedeni snimak je trebao biti pušten na Trgu Krajine 5. oktobra 2018. prilikom održavanja skupa „Pravda za Davida”, ali lica koja su trebala napraviti fotomontažu snimka nisu završila isti, tako da snimak nije ni objavljen”, napisano je u službenoj zabilješci čiji sadržaj su prenijeli mediji u BiH.

Davor Dragičević je nakon toga poručio da nisu tačne te tvrdnje i da će pravi snimak uskoro biti pušten u javnost, što je sinoć i učinio.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pogledajte incident u Narodnoj skupštini RS-a: Spriječili Vukanovića da priđe Šuliću

Vukanović je Šuliću rekao “prekini”, nakon čega Šulić daje pauzu od pet minuta. Potom Vukanović prilazi Šuliću, a drugi...

Možda vas zanima i ovo