Srijeda, 28 srpnja, 2021

Debakl u Banjaluci: Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković u “Teleringu” poručio da je Bosna i Hercegovina sastavljena od dva entiteta

Nemojte propustiti

Portal „Slobodna Bosna“ objavio je neke od najzanimljivijih odgovora predsjednika Naroda i pravde Elmedina Konakovića u emisiji „Telering“ RTRS-a.

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković gostovao je u emisiji „Telering“ urednika i voditelja Mate Đakovića na RTRS-u.

Nije jasno koji su motivi nagnali Elmedina Konakovića za gostovanje na televiziji pod kontrolom Milorada Dodika, no neke izjave lidera Naroda i pravde vrlo su zanimljive.

„Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih odgovora predsjednika Naroda i pravde Elmedina Konakovića u emisiji „Telering“ RTRS-a.

“Nije u redu da Bošnjaci biraju Hrvatima člana Predsjedništva. I to je pitanje oko kojeg se treba sjesti i dogovarati”, kazao je u srijedu u emisiji Telering na RTRS-u predsjednik NiP-a Elmedin Konaković.

Konaković kaže da je Bosna i Hercegovina sastavljena od dva entiteta.

“Ima djela u kojima Dodik pokazuje i državotvornost i pripadnost BiH”, kazao je Konaković.

Nije jasno koji su motivi nagnali Elmedina Konakovića za gostovanje na televiziji pod kontrolom Milorada Dodika, no neke izjave lidera Naroda i pravde vrlo su zanimljive.

Čudno je i simptomatično Konakovićevo povlačenje pred voditeljem Matom Đakovićem, a prema svemu viđenom još čudnije je zbog čega se Konaković na svako protupitanje voditelja Đakovića povukao!?

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo