Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Dede milioneri razvlače pjevačice po jahtama

Nemojte propustiti

U intervjuu za Kurir Stars jedna od najtraženijih “Zvezda Granda“ Katarina Grujić priča o svojoj karijeri, odrastanju okružena luksuzom i otkriva na šta su sve spremne njene koleginice zarad novca.

Katarina ovih dana ima pune ruke posla. Otkako je objavila pesmu „Muška kurva“, ne staje. Promoviše ovu baladu i svakog vikenda nastupa. U intervjuu za Kurir Stars jedna od najtraženijih zvezda „Granda“ priča o svojoj karijeri, odrastanju okružena luksuzom i otkriva na šta su sve spremne njene koleginice zarad novca.

Ovih dana puniš novine što zbog nove pesme „Muška kurva“, što zbog navaletnog udvarača koji te nedeljama već obasipa skupim poklonima.

– Meni retrogradni Merkur ne može ništa! Svaki trud i ulaganje se nagradi i isplati! Presretna sam što je pjesma izazvala pravi bum, a ovo i jeste jedna teška balada sa tako jakim riječima i porukom svim prevarenim ženama, možda i najteža pjesma u mojoj karijeri. A što se tiče poklona i udvarača, pa svakoj normalnoj ženi to prija, s tim što mene tako nešto ne može da fascinira jer sam odrasla u izobilju. Ali na upornosti svakako nećemo zanemariti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

Da li si saznala ko je osoba koja se toliko trudi oko tebe. Kažu da je jedan mladi i zgodni košarkaš koji igra u inostranstvu?

– To ne znam! Stalno je uz 1.001 ružu i šampanjce stizala posjetnica s lijepim porukama, ali bez potpisa. No, uvijek je u desnom uglu stajala nacrtana lopta sa srcem. Mediji su protumačili to kao potpis jednog košarkaša! U svakom slučaju, u pitanju je uporan neki mladić.

Nego, da budemo konkretni, jesi li ti u svom životu imala mušku kurvu?

– Pjesma ima autobiografskih dijelova. Nažalost. Ali ta prevara koja je opisana u pesmi danas može da se poveže sa svakom drugom djevojkom. Mnoge su doživjele izdaju partnera, pa eto prva ja. Zato pjesma nosi snažnu emociju i poruku: ne praštajte prevaru, ne dajte da vas iko ponižava i vrijeđa.

Priča se za neke tvoje koleginice da vole oženjene. Da li tebe privlače takvi muškarci?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

– Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvijek budite jedine i najbolje!

Da li si nekada imala nepristojne ponude? Tipa da te pojedina starija bogata gospoda zovu na jahte?

– Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i ceo život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvijek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade djevojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pjevačice i nazovipjevačice. Ako je to njima lijepo i isplati im se, meni nije.

Na koga tačno misliš i kakvu poruku imaš za njih?

– Prepoznaće se one same! A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Čović: Zalagaću se da RTV Herceg Bosne dobije pomoć iz budžeta

- Ja osobno ću se zalagati u mjeri u kojoj je to pristojno i moguće da RTV Herceg Bosne...

Možda vas zanima i ovo