Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

Definitivno nema granicu; Milorad Dodik snimkom svoje unuke kupuje naklonost birača: Predsjednik čuva Republiku Srpsku

Nemojte propustiti

Dodikova maska “dobrog dede” pala je u vodu nakon što je objavio snimak na kojem malena Nika, na upit treće osobo o tome šta radi predsjednik, kaže kako on čuva ovu zemlju.

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u posljedni mjesec predizborne trke ušao je veoma jako, s obzirom da je jučer na svom Twitter profilu objavio nekoliko tweetova sa svojim unucima, te ih nesumnjivo iskoristio u svrhu dobijanja glasova, piše Oslobođenje.

Kako smo jučer pisali, čini se da lider SNSD-a nema granicu o borbi za vlast, a o tome svjedoče i njegove nove objave Twitteru.

On je, naime, objavio videozapis u kojem daruje svoju unučad povodom početka nove školske godine, ali indikativno je to da je Dodik fotografije i videozapise objavio samo mjesec dana pred izbore.

Ukoliko je neko sumnjao u namjere lidera SNSD-a, videozapis na kojem se nalazi njegova unuka Nika otklonio je sve dileme.

Dodikova maska “dobrog dede” pala je u vodu nakon što je objavio snimak na kojem malena Nika, na upit treće osobo o tome šta radi predsjednik, kaže kako on čuva ovu zemlju.

– Koju zemlju? Republiku Srpsku, rekla je Dodikova unuka.

Nakon ovog videosnimka, jasno se zaključuje da Milorad Dodik ne preza ni od čega kako bi odnio pobjedu na predstojećim izborima, a da li će uspjeti u tome saznat ćemo za mjesec dana.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tineke Strik: Pozdravljam rezultate izbora u BiH, Schmidt zakomplikovao proces

"Srdačno pozdravljam rezultate jučerašnjih izbora u Bosni i Hercegovini. Čini se da su mnogi građani odbacili etnonacionalističku korumpiranu politiku...

Možda vas zanima i ovo