Petak, 1 ožujka, 2024

Demobilisani borac Suad Sabljica i njegova porodica od danas na ulici

Preporučeno

Suad Sabljica, demobilisani borac iz Sarajeva već duže vrijeme sa svojom suprugom i djecom živi veoma teško. Nemaju osnovnih sredstava za život, a da bi stvar bila gora, od danas su na ulici, jer ih dosadašnji stanodavac izbacuje zbog neplaćanja kirije.

suad“Odlučio sam se na ovaj korak, jer nemam druge opcije. Do sada sam tražio posao na mnogim mjestima, ali svi traže preporuke koje nemam. Supruga i kćerka su na birou kao i ja. Obraćao sam se i Bakiru Izatbegoviću, nisam dobio nikakav odgovor. Niko nema novca da pomogne, rodbina okreće glavu. Molim ljude dobre volje da pomognu, jer ja sam na rubu da učinim ono najgore”, kroz suze je rekao Sabljica.

Upravo se čita:  Kiša uzrokovala poplave u BiH, najavljena promjena vremena

Telefon na koji možete pozvati i pomoći našem sugrađaninu bilo novčano, bilo smještajem ili da mu ponudite posao je 061/ 761-818.

(Source)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas