Subota, 21 svibnja, 2022

Denis Šulić: Šmit je njemački turista koji ne može ništa da nameće

Nemojte propustiti

U Banjaluci je počela posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske koju je zatražio član Predsjedništva BiH Milorad Dodik zbog odluka Predsjedništva BiH

Kristijan Šmit je takozvani visoki predstavnik i za Republiku Srpsku samo njemački turista i zato nema legitimitet da nameće bilo kakve odluke, rekao je Denis Šulić, potpredsjednik Narodne skupštine RS.

On je na pitanje novinara da prokomentariše činjenicu da je Šmit najavio da će reagovati ako Zakon o raspolaganju državnom imovinom na teritoriji RS stupi na snagu, rekao da se narodni poslanici ne plaše njegovih prijetnji.

“Narodni poslanici legalitet i legitimitet crpe iz građana koji su ih birali i odgovorni su samo njima. Oni će glasati za sve zakone koji su dobri za građane”, rekao je Šulić.

Podsjećanja radi, riječ o zakonu koji bi trebalo da ovih dana bude objavljen u Službenom glasniku RS.

U Banjaluci je počela posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske koju je zatražio član Predsjedništva BiH Milorad Dodik zbog odluka Predsjedništva BiH usvojenih bez konsenzusa.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu za ljeto, evo šta čeka Balkan

Vrući periodi biće popraćeni sušama, mada bi one ove godine trebalo da budu blažeg oblika nego 2021. Najpoznatiji svjetski meteorološki...

Možda vas zanima i ovo