Četvrtak, 28 listopada, 2021

Detalj o kojem svi pričaju: Šta je Putin radio sa Melanijom dok Trump nije gledao

Nemojte propustiti

Uprkos velikim protestima zbog kojih je u hamburškom hotelu ostala duže nego što je planirano, prva dama Amerike Melanija Tramp u subotu je na Tviteru napisala da joj je u Hamburgu jako lijepo.

“Uživala sam u posjeti Varšavi i Hamburgu. Mnogo posla je urađeno, ali i mnogo prijateljstava sklopljeno”, napisala je Melanija.

Samit “dvadesetorke” privukao je pažnju ne samo sastancima, već i svečanom večerom u čast gostiju, a posebno je bio zanimljiv raspored sjedenja na večeri G20. Lideri zemalja-učesnica bili su odvojeni od svojih “boljih polovina” i slučajno se supruga Donalda Trumpa našla lijevo od predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Za vrijeme večere, organizovane nakon koncerta, Melanija je sjedela pored ruskog predsjednika s kojim je razgovarala pa se nekoliko puta srdačno nasmijala. Prevodilac je pritom bio nepotreban, pišu svjetski mediji.

“Kada se zemlje udruže i sarađuju, svi profitiraju,” napisala je Melanija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo