Subota, 15 svibnja, 2021

Detalji drame u Srbiji: Iako su Petru svezali oči, on je uspio da im vidi lica!

Nemojte propustiti

Marko J. (54) osumnjičen je da je sa dvojicom sinova, kao i Aleksom M. (18) na ulici oteo dječaka Petra Mitrovića (13) i odveo ga u napuštenu kuću u Belegiš u Srbiji

Dan nakon što je mali Petar Mitrović spašen od otmičara, njegova porodica i dalje ne može da se oporavi od šoka, a dječak sve to podnosi zrelo i junački, piše Telegraf.

Kako su nam ispričali rođaci, Petar je sve vrijeme tokom otmice bio svjestan šta se dešava i postupao je mudro, kako vjerovatno ne bi ni mnogi odrasli.

– Sarađivao je s otmičarima. Nije im pružao otpor da ih ne bi isprovocirao. Zahvaljujući njegovoj mudrosti, sve se tako dobro završilo. Čak im je tražio malo vode i hrane da bi sačuvao snagu. Postupio je pametno i smireno – pričaju nam najbliži rođaci, ponosni na hrabrog dječaka.

Petar je, kažu, čak i kad su mu prekrili glavu, krajičkom oka uspio da ih spazi. Kasnije je, na pitanje ministra Nebojše Stefanovića da li zna ko su otmičari, kao iz topa rekao: “Znam, oni su jedan ološ.”

– Njegova zrelost je oduševila ministra pa je najavio da će narednih dana posjetiti Petra. Ponosni smo na njega kako je bio mudar i hrabar. On je naš mali genije – s ponosom poručuju najbliži.

Podsjetimo, Marko J. (54) osumnjičen je da je sa dvojicom sinova, kao i Aleksom M. (18) na ulici oteo dječaka Petra Mitrovića (13) i odveo ga u napuštenu kuću u Belegiš u Srbiji.

Otmičari su, kako se sumnja, dječaka vezali lancima i držali mu pištolj na sljepoočnici, tjeravši ga da se dopisuje sa starijim bratom. Na taj način su, navodno, pokušavali da namame i starijeg sina porodice Mitrović, a motiv je najverovatnije bio novac.

Nakon 23 sata potrage, policija je Petra našla u zabačenoj, napuštenoj kućici u naselju Belegiš.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo