Petak, 23 travnja, 2021

Detalji hvatanja pedofila (45) u Žepču: Djevojčicu (14) namamio preko Facebooka, došao iz Srbije autobusom, a u ruci je držao karanfil

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

ŽEPČE – Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Djevojčica je inače jutros rekla članovima svoje porodice da ide u džamiju.

Hrabri mještani Begovog Hana kod Žepča danas su uhvatili pedofila koji je pokušao silovati 14- godišnju djevojčicu, javlja “Avaz.ba”.

Kako nam je rekao jedan od njih radi se o izvjesnom 45-godišnjem Saši iz Srbije koji je dijete upoznao i kontaktirao putem jedne od igrica na Facebooku. Namamio ju je da se sastanu, a u Žepče je došao autobusom.

Pet hrabrih Žepčaka učestvovalo je u hvatanju seksualnog predatora, a prvi ga je savladao Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada.

Autobusom došao iz Srbije

Kako nam je rekao jedan od njih seksualni predator bio je sakriven iza stijene u blizini autobuske stanice. Policiji je rekao da se dogovorio sa djevojčicom da se tu sastanu.

Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Djevojčica je inače jutros rekla članovima svoje porodice da ide u džamiju.

Radnici autootpada na nadzornim kamerama su ga vidjeli kako grli i ljubi dijete, jer je to u blizini.

Inače, djevojčica živi s majkom, dedom i nanom u kući u Begovom Hanu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo